Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal Van Zanten neemt deel aan World Horti Center

Per vandaag heeft ook Royal Van Zanten zich als participant aangesloten bij het World Horti Center in Naaldwijk. Het centrum biedt naar eigen zeggen 'diensten op het gebied van educatie, onderzoek en presentatie - activiteiten die aansluiten bij de ambities van Royal van Zanten.'

Het centrum geeft toegang tot nationale en internationale kwekers en ketenpartners en is gelegen in het kloppende hart van de Nederlandse tuinbouw. Hierdoor zijn de lijnen kort en dit geeft Royal van Zanten de gelegenheid om zich permanent te presenteren.



De presentatie wordt ingezet voor productpromotie en introductie van nieuwe rassen. Dit gebeurt tijdens evenementen die in het loop van het jaar de revue passeren. Dit alles in samenwerking met mede-participanten. Aandacht wordt gegeven aan de snijgewassen Alstroemeria, Bouvardia, Chrysant en Statice, de bolgewassen Lelie en Tulp en de potproducten Alstroemeria, Aster, Bouvardia, Celosia, Chrysant en Multiflora.

Naast de presentatie van het bedrijf richting de markt, biedt het centrum kansen voor het aanspreken van potentiële nieuwe medewerkers. Royal Van Zanten is continu op zoek naar talent en biedt ook volop stage-mogelijkheden, traineeships en vacatures in binnen- en buitenland.



“Wanneer de kans zich voordoet, haken wij aan bij innovatieve projecten en initiatieven. Samenwerken en verbinding zoeken is voor ons waar het om draait,” vertelt Sjoukje Heimovaara, algemeen directeur Royal Van Zanten. “We zijn op deze manier zichtbaar in het hart van de tuinbouw en verkleinen fysiek ook de afstand met onze klanten, potentiële medewerkers en ketenpartners in de regio Westland”.


Voor meer informatie:
Royal van Zanten
Lavendelweg 15
1435 EW Rijsenhout
T : +31 (0)297 387000
M: +31 (0)6 835 26 251
www.royalvanzanten.com
Publicatiedatum: