Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hans van der Poel viert 40 jarig bestaan op 31 mei

Hans van der Poel bestaat 40 jaar. Het bedrijf is begonnen in de mechanisatie voor de veehouderij, waarbij ze merken als Massey Ferguson, Landini, Niemeyer voerden. Na de verhuizing van Oud Ade naar Roelofarendsveen ontvingen ze steeds meer verzoeken voor reparaties, onderhoud en aanpassingen aan tuinbouwmachines. "Wij gingen ook zelf ontwikkelde machines verkopen zoals onze freesiaplanter en looftrekker", blikt Hans terug.

Hans en Caroline van der Poel

Een bijzondere ontwikkeling in de landbouwmechanisatie was de koeborstel, die uitgroeide tot een zeer succesvol internationaal product en in 2022 onder de naam Comfy Solutions is doorgezet.

"In de tuinbouwsector staan we inmiddels bekend om onze complete lijn emmervullers, de lelieplanter, diverse logistieke automatiseringssystemen voor gerbera's en ons nieuwste product de bloemen verwerkingslijnen. Waarbij zoals altijd onze service op de eerste plaats staat."

In 2023 hebben Niels van der Meer en Mark Hogenboom het management van Hans van der Poel overgenomen om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen.

Op 31 mei houdt het bedrijf Open Huis, van 10 tot 22 uur.

Publicatiedatum: