Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Intervieuw met huisfotograaf van CNB en Greenity, Rene Faas

"Het is misschien een cliché maar de bollensector moet echt meer samenwerken"

Wie kent hem niet? Dé huisfotograaf van CNB en Greenity. Rene Faas portretteert regelmatig iemand uit de bloemensector voor de rubriek In de Spiegel van Flower Science. Dit keer interviewde Flower Science Rene Faas zelf.

Van wie ben jij d’r een?
Ik kom niet uit een typische bollenfamilie met een bekende naam of bijnaam. Maar mijn ouders hadden wel allebei iets met het vak. Mijn moeder heeft vroeger bij een bollenonderneming gewerkt: Langeveld. En mijn vader heeft gewerkt bij Sierex.

Wat moet anders in de bloemenbollensector de komende jaren?

Het is misschien een cliché maar er moet echt meer samengewerkt worden. Als fotograaf kom ik nog wel eens ergens, zowel in directiekamers als in kantines van allerlei organisaties en (bollen)bedrijven. Het is nog erg ‘wij’ en ‘zij’. Er wordt misschien teveel over elkaar gepraat en te weinig met elkaar. Als fotograaf zie ik daar verder geen rol in voor mij. Ik hoor, zie en zwijg en hoop dat de partijen elkaar beter gaan vinden.

Lees het hele interview hier.
Publicatiedatum: