Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ethiopian Airlines lanceert bloemenvluchten van Bahir Dar naar Luik

Ethiopian Airlines heeft op 24 januari 2018 een rechtstreekse vrachtvlucht van Bahir Dar naar Luik gelanceerd, een van de grootste bestemmingen voor Ethiopische bloemenimport met een zending van 45 ton bloemen.



Tewolde Gebremariam, CEO van Ethiopian Airlines spreekt van nieuwe grote mijlpaal in de geschiedenis van Ethiopian Cargo & Logistics Services. Dagelijks zullen er rechtstreekse bloemenvluchten naar Luik en Brussel plaatsvinden met in totaal 130 ton bloemen, vers van kweker naar bloemenliefhebbers in Europa. De verwachting is dat er ook vergelijkbare diensten vanuit andere regio’s komen.



“Omdat Ethiopië rijk is aan vruchtbaar land, kan het de internationale markt verse bloemen en andere landbouwproducten bieden. We zullen de exportsector en de nationale economie blijven ondersteunen met onze wereldwijde vracht- en passagiersdiensten," aldus Gebremariam.



De Ethiopische luchtvaartmaatschappij zal vergelijkbare vrachtdiensten gaan aanbieden vanuit andere bloemen producerende regionale staten zoals Hawassa.



Voor meer informatie:
Ethiopian Airlines
www.ethiopianairlines.com
Publicatiedatum: