Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Oboya Kebai Digital Agriculture Technology Co., Ltd.

China: Nieuwe joint venture voor digitalisering landbouw

Oboya Horticulture Industries heeft via haar volle dochteronderneming Oboya Horticulture Industries HK Ltd (Oboya) in China een samenwerkingsovereenkomst getekend met Beijing Kebai Sience Inc. Co. Ltd (Kebai) in China om een joint venture op te richten. 

Deze zal in het eerste kwartaal van 2018 worden gevestigd in Laiwu City, Shandong Province, China. Hiervan zal Oboya 51% van de aandelen in bezit hebben en Kebai 49%. Het nieuwe joint venture bedrijf zal Oboya Kebai Digital Agriculture Technology Co., Ltd. heten.

Doel van het nieuwe bedrijf is het ontwikkelen en digitaliseren van de Chinese landbouw. Het zal digitalisering aanbieden aan haar klanten, bestaande uit zowel teeltbedrijven als individuele telers. Gedacht kan worden aan bijvoorbeeld bewakingssystemen met sensoren, draadloze informatieoverdracht naar een cloudplatform met intelligente besturing en de toepassing en ontwikkeling van verschillende teeltmodellen. Door de teeltactiviteiten van de klant te digitaliseren, wordt in een vroeg teeltstadium informatie verkregen zoals stikstofgehalte, vochtgehalte, bodemkaart en GPS-positionering. Hiermee kunnen klanten de oogstresultaten van hun gewassen maximaliseren; de zogenaamde precisielandbouw.

De samenwerking met Kebai, die bekende teelttechnologie levert, stelt Oboya in staat een belangrijke speler op de Chinese markt te worden, een grote potentiƫle markt voor Oboya. Nu de joint venture is opgericht is het wervingsproces opgestart om een algemeen directeur te vinden. Het bestuur zal bestaan uit vijf leden: Twee vertegenwoordigers van Oboya, twee van Kebai en een van Tus Holdings, die sinds 2017 de strategische eigenaar is van Oboya.

Voor meer informatie
Oboya Horticulture Industries AB
T: + 46 (0)302-244 80
E-mail: info@oboya.se
www.oboya.se
Publicatiedatum: