Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe locatie voor Javo

Vanaf 1 januari 2018 is Javo officieel gevestigd op de nieuwe locatie op het Bulb Trade Park in Noordwijkerhout. Javo maakt onderdeel uit van de Nobels Group, voorheen Jano Holding. Tot de Nobels Group behoren ook Nobels, Agro Techniek en Javo International. De twee nieuwe panden bieden vele mogelijkheden tot uitbreiding om de huidige en toekomstige groei van de Nobels Group op te vangen.



In een van de nieuwe panden zijn Javo, Nobels, en Javo International gevestigd. Dit gebouw bestaat uit 13.500 m2 bedrijfsruimte voor de productie van machines en 1.600 m2 kantoor en showroom. Het andere gebouw is voor Agro Techniek en bestaat uit 3.000 m2 bedrijfshal voor het produceren en reviseren van land- en tuinbouwmachines en 500 m2 kantoor en showroom.



De verhuizing en de succesvolle jaren van voortdurende ontwikkeling waren ook gelijk het moment om Javo en de Nobels Group in een nieuw jasje te steken. “De nieuwe logo’s voor de groep en de merken hebben een eigentijdse en krachtige uitstraling. Door de bedrijven dezelfde uitstraling te geven wordt de synergie versterkt. Samen met de nieuwe locatie laten we zien dat we klaar zijn voor de toekomst om verder te kunnen groeien. We willen ervoor zorgen dat ook de volgende generaties verzekerd zijn van de beste technologische oplossingen in hun branche”, geeft managing director Koos de Vink aan.

Op tuinbouwvakbeurs IPM in Essen (3D43) zal de stand voorzien zijn van een volledige nieuwe uitstraling met de logo’s. Met trots zal de huisstijl worden gepresenteerd. Uiteraard volgt er een officiële opening van de nieuwe locatie. Ook de Open Dagen voor klanten, relaties en familie zullen plaatsvinden halverwege het jaar.

Voor meer informatie:
Javo
Bulb Trade Park 1
2211 SW Noordwijkerhout
T: +31 (0)252 343 121
www.javo.eu
Publicatiedatum: