Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bastiaan Breed:

"Bollencollectie is belangrijke historie"

"Mijn opa Kees was een groot liefhebber van bijzondere bolgewassen. Oorspronkelijk kwam hij uit de strohandel. Doordat hij veel aan bollenbedrijven leverde raakte hij geïnteresseerd in bollen. Deze interesse sloeg uiteindelijk over in liefde voor tulpen en narcissen en zo ontstond in de loop van de jaren een bijzondere collectie bollen uit alle windstreken. Hij had heel veel kennis op het gebied van narcissen en tulpen. Alle soorten kende hij bij naam. Helaas is hij dit voorjaar overleden. Ik vind het heel belangrijk dat zijn collectie in stand wordt gehouden. Het is belangrijke historie voor de streek."

'In de Spiegel' is de rubriek van Flower Science waarin iemand uit de bloembollensector in de spiegel kijkt. In tien korte vragen blikt deze persoon naar het heden, zijn verleden en de sector in de toekomst. Aan het woord de 23-jarige bollenliefhebber Bastiaan Breed uit Lisse.
Publicatiedatum: