Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

150 bloemisten bezoeken Flower Circus in Minsk

Afgelopen vrijdagavond stond het Flower Circus in Minsk Wit-Rusland. Zij waren daar op uitnodiging van de groothandel aldaar: Pro-tsvety.

Dat de Wit Russische bloemist zich graag laat inspireren en van Circus houdt, liet zich duidelijk blijken in de opkomst: ruim 150 bloemisten waren op de show af gekomen, waardoor een groot deel zelfs de show staand heeft bekeken.



Arrangeur Mark Frank en John Elstgeest waren voor de gelegenheid ook geheel in stijl. Terwijl Mark Frank de bloemisten inspireerde met verschillende commerciële boeketten en arrangementen, vertelde John meer over de producten en kwekers en veredelaars welke mee waren met het Circus.



De bloemisten namen de opgedane kennis op als een spons. Velen zaten mee te schrijven en anderen hebben de show van begin tot eind gefilmd om maar niets te missen.

Omdat dit een echte feestavond voor de aanwezigen was, was er na de show ook nog een heuse Flower Circus taart voor de bloemisten. Zo konden de bloemisten onder het genot van een hapje en een drankje nog napraten over de show en met alle gemaakte stukken zelf op de foto.



Als ‘artiesten’ van het Circus waren mee: Yourlily, Florein Gerbera, Deliflor Chrysanten, van der Lugt Lisianthus, Chrywijk, Beyond Chrysant, Eurose & Greens, Special Orchids en Sion.


Voor meer informatie & mogelijkheden deel te nemen:
Flower Circus
John Elsgeest
T: +31 651 26 36 56
E: info@flowercircus.nl
www.flowercircus.nl
Publicatiedatum: