Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Colours of Nature 12,5 jaar

Een mijlpaal voor Colours of Nature. De Nederlandse coöperatie van minigerberakwekers, met 10 kwekerijen, 32 hectare en 250 miljoen gerbera’s per jaar, viert haar 12,5 jarig jubileum. In de afgelopen periode is Colours of Nature uitgegroeid tot de grootste leverancier van minigerbera’s voor de retailbranche in Europa. Al met al een geweldig resultaat, waar de minigerberatelers haar klanten en relaties hartelijk voor willen bedanken en dit met hen extra groots zullen vieren middels een kleurrijk en feestelijk seminar op donderdag 28 september.



Een impressie van het jubileum
Gebundelde krachten en grote teeltafdelingen hebben geholpen Colours of Nature uit te laten groeien tot hét loket van minigerbera’s. In combinatie met de geleverde service, kwaliteit en betrouwbaarheid is een formule ontstaan die specifiek is afgestemd op de retailbranche in Europa. Deze belangrijke pijlers van de coöperatie komen terug in de invulling van het jubileumevent, door twee interessante sprekers. Zo is de eerste spreker van de middag iemand die hier alles over kan vertellen geen onbekende bij de grotere winkelketens, zoals Intratuin en Decathlon. Trends in retailland en de impact van het veranderend koopgedrag van de consument op winkels, producten en verpakkingen worden grondig toegelicht. Met de tweede spreker krijgt het seminar een spectaculair vervolg; Colours of Nature heeft een internationale topspreker aan het event gekoppeld. Deze deskundige in gerbera’s en groot expert in speeches van onuitwisbare indruk gaat verder in op de sierteeltbranche en het product. Uiteraard zal Colours of Nature met al haar aanwezige relaties en klanten proosten op dit bijzondere jubileum.

Aftellen op social media
Via haar verschillende social media-accounts telt Colours of Nature af naar het spetterende evenement en geeft haar volgers inzicht in de pijlers waar de coöperatie voor staat. Colours of Nature is te volgen op Facebook, Instagram en Twitter.

Colours of Nature
Colours of Nature is een Nederlandse coöperatie bestaande uit 17 minigerberatelers, die de retailbranche in Europa belevert. Er zijn negen productielocaties met een totaaloppervlakte van 32 hectare en 250 miljoen bloemen. Het is daarmee de grootste telersvereniging van minigerbera’s in de wereld.
Door het lidmaatschap van de verschillende telers is het mogelijk een breed assortiment aan te bieden. Het hele assortiment van Colours of Nature is te vinden op www.minigerbera.nl.

Bron: Pull Position

Publicatiedatum: