Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
samenwerking met Takii en Van Gogh Museum

FleuraMetz gaat Sunrich zonnebloem Europese faam bezorgen

In 2015 riepen Takii en het Van Gogh Museum het keurmerk ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’ in het leven. Geselecteerde zonnebloemkwekers uit Nederland mogen het keurmerk ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’ voeren van veredelaar Takii. Nu is een nieuwe samenwerking gevonden met FleuraMetz, die het merk Europese naam moet gaan geven.Partners van ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’

Het doel is om de zonnebloem en het Van Gogh Museum in Europa top of mind te krijgen. Nancy van Kleef, Marketing, New Business & Innovation bij FleuraMetz: “Wanneer een bekend artikel zoals de zonnebloem wordt verrijkt door een prachtig verhaal en dito verpakking, helpt dit de bloemist zich te onderscheiden”. Naast FleuraMetz wordt het initiatief ook ondersteund door Bloemengroothandel Bab Star in Nederland en door Hamifleurs in Italië.

FlowerTrials en promotie-acties
Door middel van diverse acties wordt de zonnebloem en het keurmerk ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’ gepromoot. Tijdens de FlowerTrials, van 13 t/m 16 juni, is het merk bij veredelaar Takii vertoond, inclusief de verpakking en de communicatiemiddelen die beschikbaar zijn gesteld voor de promotie van de bloem. Een tweede promotionele actie voor ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’ heeft op 21 juni tijdens de start van de zomer plaatsgevonden op het Museumplein in Amsterdam. De maand juli stond in het teken van de zonnebloem en had de bloem een plek bemachtigd op de Bloemenagenda van Bloemenbureau Holland.
 
Voor meer informatie: www.sunrichvangogh.flowers.

bron: Pull Position
Publicatiedatum: