Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Erik Gommers, Gommers Hortensia

"Hortensia is één van de weinige bloemen waarmee de specialist zich nog echt kan onderscheiden"

Door het continue zoeken naar balans tussen het marktaanbod en het kortstondige moment dat een hortensiabloem dé perfecte kleur en kwaliteit heeft, doet Gommers Hortensia iets anders. Op het moment dat de meeste andere kwekers niet afzetten, probeert hij er juist wél te zijn.



"Ik ben kweker geworden omdat ik van bloemen en planten houd en er gevoel voor heb. Ik voel een enorme passie voor het product, maar daarmee alleen red ik het vandaag de dag niet meer." Erik Gommers, eigenaar, vertelt enthousiast over zijn schoonzoon die vanaf augustus bij hem in het bedrijf komt. "Laat de jonge generatie maar meedenken!"



Enthousiasme
Het enthousiasme van deze Preferred Supplier van FleuraMetz is ook meteen één van de voornaamste redenen waarom de exporteur de samenwerking zoekt met Gommers Hortensia. John Diemeer, inkoper bij FleuraMetz: "We halen natuurlijk niet zomaar snijhortensia helemaal uit Sprang-Capelle. Gommers Hortensia wil echt samenwerken, met elkaar bereik je meer. Erik gelooft daar echt in."



Specialistenwerk
Hortensia’s kweken is specialistenwerk. Niet alleen het grootbrengen, ook het goed houden op de vaas vraagt om meer kennis dan schuin afsnijden alleen. Waarschijnlijk is dit ook de reden dat de bloem nog niet is doorgedrongen tot de massa van de supermarktbranche. Erik: "Hortensia is één van de weinige bloemen waarmee de specialist zich nog echt kan onderscheiden. De meeste consumenten weten niet dat wanneer een hortensia slap hangt, je deze een stuk hoger opnieuw moet aansnijden. Als je ‘m daarna in lauw water zet, komt hij weer helemaal bij. Alleen een gespecialiseerd bloemist kan hen deze tip meegeven."

Voor meer informatie over Gommers Hortensia, klik hier

Bron: FleuraMetz

Publicatiedatum: