Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
samenwerking met Bosman Van Zaal

P.J. Dave Flowers gaat rozen verwerken met Bercomex RoseMatic

Wereldwijd neemt de behoefte aan het automatiseren en professionaliseren van bloemenverwerkingsstromen toe. Deze ontwikkeling zien we ook in Kenia: rozenkwekerij P.J. Dave Flowers Ltd. gaat Rhodos rozen sorteren met een Bercomex RoseMatic. Deze rozensorteermachine sluit precies aan bij de verwerkingswensen van P.J. Dave Flowers Ltd. en wordt al jarenlang succesvol gebruikt op kwekerijen over de hele wereld om rozen automatisch te sorteren.



Betere sorteringen en uniforme boskwaliteit
P.J. Dave Flowers Ltd. heeft gekozen voor een RoseMatic om een consistentere kwaliteit en uniformere bosgelijkheid van verschillende rozensorteringen te bereiken. Hiermee wordt het mogelijk om de directe afzet van de kwekerij met 60 hectare rozen verder uit te breiden.

Servicedienstverlening in samenwerking met Bosman Van Zaal
Voor de service in Kenia werkt Bercomex vanaf juni 2017 samen met Bosman Van Zaal, die lokale service en onderdelen kan verzorgen vanuit de Bosman Van Zaal vestiging in Naivasha. Daarnaast kan Bercomex ook de benodigde service verlenen door middel van service op afstand via een internetverbinding.

Ondertekening order tijdens IFTEX bloemenhandelsbeurs
De formele samenwerking tussen alle betrokken partijen is bekrachtigd met de ondertekening van de order voor de RoseMatic tijdens de bloemenvakbeurs IFTEX 2017 in Kenia.

Voor meer informatie:
Bercomex
Verlengde Lageweg 10
1628 PM Hoorn
T: +31 (0) 229 – 50 21 50
E: info@bercomex.com
www.bercomex.com
Publicatiedatum: