Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tineke van Berkel:

"Mensen komen uit alle windstreken naar de Bollenstreek"

"Wat ik doe is het verzorgen van privé rondleidingen door de Bollenstreek. Mijn klanten krijg ik vaak vanuit bedrijven, zoals grote exporteurs in Aalsmeer of Rijnsburg. Ze willen hun klanten even een paar uurtjes ‘kwijt’ en vragen mij dan om ze op te pikken. Het is heel leuk want deze mensen komen uit alle windstreken van de wereld en ze zijn bovenmatig geïnteresseerd in de 'growers story'. Ik haal ze op met mijn eigen auto en ze krijgen een exclusief uitje met stroopwafels en koffie naast een bloemenveld."

In de Spiegel is de rubriek van Flower Science waarin elke week iemand uit de bloemensector in de spiegel kijkt. In tien korte vragen blikt deze persoon naar het heden, zijn/haar verleden en de sector in de toekomst. Aan het woord de bevlogen Tineke van Berkel over haar eigen bedrijf Private Flowers ‘n Fields en het bedrijf JM van Berkel.
Publicatiedatum: