Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CC Solid en houten platen blijven naast elkaar bestaan

Container Centralen (CC) implementeert de nieuwe metalen plaat CC Solid voor gebruik in CC containers naast het gebruik van houten platen. Na vier maanden van intensief marktonderzoek heeft de Raad van Bestuur deze beslissing genomen. Alle dienstverlening voor platen blijft bestaan. Alleen de reparatieservice voor houten platen verandert.



De ondersteuning van houten platen blijft bestaan
CC blijft de houten platen ondersteunen en onderhouden. De enige verandering is dat het quotapercentage voor reparaties aanzienlijk wordt verlaagd. Voor extra reparaties boven het quotum wordt een vergoeding per plaat berekend. Dit helpt CC om een duurzame en betrouwbare pool te handhaven zonder verhoging van de poolbijdrage.

Met het oog op verlaging van de reparatiequota worden de overeenkomsten met de klanten bijgewerkt. CC stelt de klanten hiervan tijdig op de hoogte. Ook over de specifieke planning en het percentage van de reparatiequota verstrekt CC meer informatie zodra dit bekend is.

Introductie van de metalen CC Solid platen
CC Solid heeft veel voordelen ten opzichte van houten platen en zijn te huur voor alle klanten. De prijs hangt af van de prijs van metaal en de vraag naar deze nieuwe plaat. In de komende maanden gaat CC de vraag naar CC Solid op de markt inventariseren. Deze vraag bepaalt mede de introductiedatum en de prijs van de CC Solid. Hoe meer klanten geïnteresseerd zijn in de nieuwe platen, des te voordeliger dat is voor de pool.

Marktonderzoek
Tussen december 2016 en maart 2017 heeft CC twee implementatiescenario's voor CC Solid met de klanten besproken. Uitgebreide feedback liet een voorkeur zien voor het scenario waarbij de twee platen naast elkaar blijven bestaan. Dit sluit het beste aan bij de bestaande operationele processen van de meeste kwekers, exporteurs en retailers.

CC streeft ernaar om de sierteeltsector regelmatig en tijdig via www.newshelves.eu te informeren over de procedures omtrent de nieuwe plaat en de implementatie ervan en hierover contact te houden met klanten en belangstellenden.

Voor meer informatie:
Container Centralen Benelux B.V.
Postbus 443
NL-2130 AK Hoofddorp
T: +31 235 544 020
F: +31 235 544 029
www.container-centralen.com
Publicatiedatum: