Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Anjerkwekers Martin Zwinkels en Nieuwland samen verder als Divine Flowers

Per 6 april 2017 zullen Anjerkwekerij Martin Zwinkels en Anjerkwekerij Nieuwland hun krachten bundelen onder de naam Divine Flowers. Focus voor deze samenwerking is gezamenlijke verkoop, zowel via de veiling op de klok als in de daghandel.

Dianthus is de Latijnse naam voor anjer. De naam Dianthus komt voort uit de woorden Dios, wat god betekent en Anthos, wat bloem betekent. Godsbloem dus. Vertaald in het Engels wordt dat Divine Flowers. De naam is geselecteerd uit ongeveer tweehonderd inzendingen op een prijsvraag die was uitgeschreven via Facebook. De winnaar heeft een etentje voor twee personen gewonnen.


Van links naar rechts: Martin Zwinkels, Chris Doelman (Nieuwland), Ed Toussaint (Nieuwland), Arnoud Vooijs (verkoper)

Afscheid nemen van een naam, die al jaren bestaat in de markt, doe je niet zomaar. Anjerkwekerij Martin Zwinkels bestaat al meer dan 50 jaar. Anjerkwekerij Nieuwland ongeveer 15 jaar. “Mijn vader was naamgever van het bedrijf”, aldus Martin Zwinkels jr. “Ik vind het leuk dat ik onder zijn naam verder kon gaan. Maar het is nu tijd voor een nieuwe fase”.

“Op deze wijze geven we duidelijk aan dat we de afzet op een nieuwe manier willen aanpakken. We telen nieuwe en opvallende producten en zijn samen het beste adres voor een breed assortiment Hollandse anjers”: Aldus Arnoud Vooijs de verkoper van Divine Flowers.

Op donderdag 6 april is er een Open Dag voor klanten van Divine Flowers. Daarna gaat de samenwerking onder de nieuwe naam officieel van start.

Over Divine Flowers
Divine Flowers is een samenwerking tussen Anjerkwekerij Martin Zwinkels en Anjerkwekerij Nieuwland. Samen telen zij een breed assortiment van ruim 50 soorten tros- en standaardanjers op ruim 4 ha. Door zich met hun afzet te richten op de betere bloemist, die beleverd wordt via de klok en de daghandel, kunnen zij zich onderscheiden van de importstromen. Verse producten, goede kwaliteit, direct te gebruiken en snel leverbaar.

Voor meer informatie:
Divine Flowers
Arnoud Vooijs
T: +31642537460
E: info@martinzwinkels.nl
www.divineflowers.nl

Publicatiedatum: