Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Globe Plant mèt uitgangsmateriaal snijbloemen op IPM

Voor het eerst heeft Globe Plant uitgangsmateriaal voor snijbloemen en potplanten in een gezamenlijke stand op de IPM (hal 1, B07). Sinds de zomer 2016 is Globe plant gestart met het produceren van uitgangsmateriaal voor. Intussen hebben vele klanten de eerste planting gepoot en ook al geoogst. “Gelukkig horen we vele positieve verhalen van onze nieuw klanten”, aldus Jan Noordam.



Noviteiten
“Dit jaar introduceren we een exclusief nieuwe variëteit: Rokoko Colette (paars) en Constanze (oranje) met een nieuw verzorgingslabel, beide met de sterk gefranjerde bloemen”, vertelt Jolanda Nieuwenhuijze. "Wij proberen continue ons kleurenpallet te optimaliseren, zodat het een mooie mix blijft. De compacte opbouw met zware vertakkingen en de sterk verbeterde koude tolerantie maken deze (outdoor) Impatiens een echte aanwinst voor het balkon, de patio of tuin. De grote gefranjerde bloemen, de vele bloemknoppen welke een sterke gelijkenis vertonen met die van de roos geven de Rokoko een speelse en elegante uitstraling."


 
De Impatiens Bonita zal in 2017 door Globe Plant geïntroduceerd worden. Deze kleinbloemige impatiens zal verkrijgbaar zijn in diverse kleuren. Daarnaast zal ook de gebera Durora, inmiddels een bekend nummer binnen het assortiment, wederom in de spotlight staan.

Voor meer informatie:
Globe Plant
Veckdijk 62 b
3237 LV Vierpolders
tel: 0181 - 40 90 90
fax: 0181 - 40 90 99
e-fax: 084 - 716 42 34
sierteelt@globeplant.nl
www.globeplant.nl

Publicatiedatum: