Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interplant Roses presenteert nieuwe Trosrozengids Deel II

Interplant Roses B.V. heeft zojuist de nieuwste editie gelanceerd van haar populaire Trosrozengids, waarvan de eerste editie alweer uit 2012 dateert. Tijd voor een nieuwe versie van dit Magische Boek.Interplant is een van ’s werelds vooraanstaande trosrozenveredelaar. Deel II toont de nieuwste trosrozensoorten met onderscheidende vormen, trendy kleuren, geurende trosrozen en grootbloemige variëteiten en biedt de lezer een overzicht van maar liefst 93 beschikbare trosrozensoorten, gerangschikt op kleur. De gids is voorzien van praktische informatie zoals steellengte, vaasleven en VBN-code voor elke soort. Een speciaal hoofdstuk is gewijd aan ‘Clustar Roses’, een nieuw type roos.Zowel de handel, bloemisten als de consumenten hebben reeds de vele mogelijkheden van de multifunctionele trosroos ontdekt. Trosrozen worden tegenwoordig veel gebruikt in exclusieve boeketten, gemixte boeketten, creatieve arrangementen alsook in mono- en supermarktboeketten.

Deze nieuwe gids biedt een ruim assortiment van alle prachtige nieuwe introducties van Interplant. Enkele top variëteiten uit de gids zijn: Green Glow, Fiction, Bandolero, Eyeopener en Azore.

De handzame, gebonden A5 gids kan gratis besteld worden bij Interplant via [email protected] (o.v.v. volledige bedrijfsgegevens). De PDF-versie van The Ultimate Handbook kan ook gedownloaded worden via de website.


Voor meer informatie:
Interplant Licensing
Broekweg 5
3956 NE Leersum
T: +31 (0)343 – 47 32 47
F: +31 (0)343 – 47 32 44
E: [email protected]
www.interplant.nl
Publicatiedatum: