Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vanda planten van Anco pure Vanda in nieuw Amsterdams hotel

Speciale rol Vanda orchidee tijdens opening W Hotel Amsterdam

Onlangs vond de officiële opening plaats van BANK, het tweede gebouw van W Hotel Amsterdam. Met de transformatie van het voormalige KAS Bank-gebouw, gelegen tegenover het voormalige Rijkskantoorgebouw voor Geld en Telefonie (Exchange), is W Amsterdam compleet.De kick-off van de opening werd verzorgd door theatercollectief Bouillabaisse onder leiding van actrice Carolien Spoor. Gasten waren in de veronderstelling een normale rondleiding te krijgen, maar kwamen er gaandeweg achter dat ze onderdeel werden van een verrassend theaterstuk. Bouillabaisse liet de gasten op een spectaculaire manier kennis maken met de bijzondere eigenschappen van het historische gebouw.

De Vanda orchidee planten van Anco pure Vanda speelden een speciale rol tijdens deze opening. In de architectonische glazen hal naar de exclusieve WoW Suite werden blauwkleurige Vanda planten opgehangen waardoor de gasten door een mystieke hal naar de verrassende topsuite van het hotel werden geleid.Vanda Orchidee
Een van de meest bijzondere Orchidee geslachten is wel de Vanda. Het is een bijna mystieke Orchidee, één die leeft van de lucht en onder andere bloemen heeft in een kleur die in de natuur vrijwel niet voorkomt, blauw. De Vanda komt oorspronkelijk voor op de zuidflanken van de Himalaya en in het gebied van India tot Zuid-China. De Orchideeën groeien er hoog in de bomen van het oerwoud. Met haar lange wortels zet de plant zich vast in bomen, de wortels voeden zich met ochtenddauw en regen.

In Nederland worden de planten en bloemen door Anco pure Vanda gekweekt. De Vanda Orchidee is wereldwijd verkrijgbaar in een enorme variatie aan soorten. De kleur, bloem- en plantvorm verschillen binnen de diverse soorten.W Amsterdam
W Hotels is een lifestylemerk met 47 hotels en resorts, waaronder 17 residenties van het W-merk, in de steden over de hele wereld.

W Amsterdam wil laten zien ‘what new and next’ op het gebied van mode, design en entertainment. Het hotel ligt achter het Paleis op de Dam en is verdeeld over het voormalige PTT-kantoor (Exchange) en het historische KAS Bank-gebouw (BANK).

Bezoek de website www.anco-pure-vanda.nl en ontdek de Vanda collectie van Anco pure Vanda.

bron: LM Flower Fashion
Publicatiedatum: