Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Silantoi nieuwste roos van Bloomingdale Roses

Bloomingdale Roses presenteert met trots haar nieuwe tweekleurige oranje T-hybride rozenvariëteit ‘Silantoi’. Deze nieuwe soort is vanaf maandag 10 oktober a.s. verkrijgbaar op rozenklok 12, groep 150 (exclusief) in Aalsmeer.

In slechts enkele maanden is het assortiment van Bloomingdale Roses gegroeid tot een compleet assortiment van maar liefst 18 variëteiten. Bloomingdale Roses heeft een moderne kwekerij op een oppervlakte van 30 hectare in Timau, Kenia. Deze regio is gelegen op de hellingen van Mount Kenya op een hoogte van 2.450 meter boven zeeniveau.Chapeau
Roos ‘Silantoi’ is een tweekleurige (bi-colour) oranje roos met bloemknoppen vanaf 6,5 cm. doorsnede en verkrijgbaar in lengtes van 40 tot 80 cm. Silantoi is een variëteit van veredelaar Olij breeding met productcode 117662. Het vaasleven van Chapeau is 10 tot 14 dagen.

Totaal assortiment
Bloomingdale Roses heeft, naast Silantoi, ook de volgende grootbloemige T-hybride rozen in productie: 3D, Altavista, Athena, Belle Rose, Blush, Chapeau, Double Fashion, Duett, Eliza, Good Times, Madam Pink, Madam Red, Marie Claire, Mariyo! New Orleans, Nicoletta & Statue. De lengte van de rozen varieert van 40 tot 100 cm. De in totaal 18 variëteiten van Bloomingdale Roses komen van de veredelaars Interplant, Jan Spek Rozen, Kordes, Nirp International, Olij breeding bv, Preesman, Schreurs & United Selections.


Voor meer informatie:
Bloomingdale Roses
www.bloomingdaleroses.com

Publicatiedatum: