Royal Brinkman lanceert app voor offerteaanvragen

Royal Brinkman introduceert haar app voor offerteaanvragen in vijf nieuwe talen. De app was al beschikbaar in het Nederlands, Spaans en Pools, maar door een update kunnen ook Franse, Turkse, Hongaarse, Roemeense en Russische klanten vanaf nu gebruik maken van de app. De app werkt zowel op mobiele telefoons als op tablets en is geschikt voor Android en iOS. Het belangrijkste voordeel voor de kweker is het gemak van snel offertes aanvragen vanuit de kas of onderweg.Er zijn drie manieren om een offerte aan te vragen via de Royal Brinkman app: via een tekstbericht, een foto/video of een spraakbericht. De app is zo ingericht dat het bericht van de afzender automatisch terechtkomt bij zijn/haar vaste Royal Brinkman contactpersoon. Daarnaast bevat de app een notitiefunctie, welke handig is als de kweker bijvoorbeeld in de kas notities wil maken. Deze notities kan hij/zij eenvoudig naar zichzelf of naar Royal Brinkman versturen.

Mobiele webshop
Naast een mobiele app beschikt Royal Brinkman ook over een mobiele webshop in meerdere talen. Deze is te bereiken via royalbrinkman.com – en in de eerder genoemde talen via de bijbehorende landextensies. Via de mobiele webshop kan de kweker makkelijk informatie zoeken over producten. De webshop past zich automatisch aan het formaat van het scherm van de mobiele telefoon of tablet aan. De favorieten van de kweker zijn ook beschikbaar via de mobiele webshop.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@brinkman.nl
www.brinkman.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.