Televisie-tuinman Lodewijk Hoekstra ambassadeur Tuin & Lifestyle 2016

Televisie-tuinman Lodewijk Hoekstra is bereid gevonden om als ambassadeur op te treden voor de consumentenbeurs Tuin & Lifestyle in Ahoy Rotterdam

De organisatie van de consumentenbeurs Tuin & Lifestyle 2016, die van 14 tot en met 17 april in Ahoy Rotterdam wordt gehouden, is er in geslaagd om een samenwerkingsovereenkomst te sluiten met Lodewijk Hoekstra. Met name de visie van deze populaire “televisie-tuinman” op het gebied van duurzaamheid binnen de groene omgeving, heeft ertoe geleid dat Lodder Events, organisator van de beurs, bijzonder graag gebruik wil maken van de expertise van Hoekstra. Zowel in adviserende als in uitvoerende zin.


foto: Ahoy

Bas Lodder over de samenwerking: “het is fantastisch om bij de allereerste editie van Tuin & Lifestyle een bekende televisiepersoonlijkheid als Lodewijk te mogen betrekken. In de diverse gesprekken die wij tot dusver met elkaar gevoerd hebben, was er al direct een klik daar waar het om onderscheidend vermogen van de beurs gaat. Ook wij hadden begrippen als duurzaamheid en leefbaarheid binnen de groene omgeving hoog in het vaandel staan en willen deze onder de aandacht van onze bezoekers brengen.”

Ook Hoekstra ziet de samenwerking vol vertrouwen tegemoet en reageert enthousiast: “Mijn missie is duidelijk; de mens weer verbinden met de natuur! Stress, drukte en afstand tot die natuur nemen toe, terwijl juist het milieu en onze leefomgeving steeds belangrijker worden. Het is tijd voor een nieuw bewustzijn waarbij je als consument kan kiezen voor een levensstijl die bijdraagt aan een betere wereld waarbij mens en milieu in harmonie zijn. Niet alleen omdat het zo hoort, maar ook omdat het fijn is en omdat een groene omgeving veel bijdraagt aan het welzijn van de mens. Wist je dat je een wezenlijke bijdrage kunt leveren aan een betere wereld door jouw tuin verantwoord in te richten? Wat het extra leuk maakt is dat duurzaam ook goedkoop, makkelijk, modern en eigentijds kan zijn.

Gegevens
Tuin & Lifestyle 2016 vindt plaats van donderdag 14 t/m zondag 17 april 2016 en is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Toegangsprijzen: Jeugd t/m 12 jaar en 65+: euro 10,00 en volwassenen: euro 14,50
Kaartverkoop: www.ticketmaster.nl en op de beursdagen zelf bij de Kassa van Ahoy.

Verdere informatie: www.tuinenlifestyle-event.nl


bron: Ahoy

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven