Kli-Max Slide: altijd recht voor omkeerwiel

Het Kli-Max schermsysteem assortiment van Van der Valk Systemen is uitgebreid met een nieuwe variant, de Kli-Max Slide. "Naast het moeiteloos openen en afsluiten van het schermdoek, heeft deze Kli-MAX een groot voordeel: hij wijkt niet van zijn doel af en komt altijd recht voor het omkeerwiel aan", vertelt het bedrijf.

Hoe groter de kassen, hoe groter ook het uitzetten en krimpen van de aluminium schermprofielen. Hierdoor komen de Kli-Max systemen niet meer recht voor het omkeerwiel te staan. Bij het op pakket lopen en bij het sluiten van het scherm kunnen er dan spanningen ontstaan in de aandrijving.Het koppelen van de schermprofielen bij de eindvakken met dilatatiesets bleek de oplossing. De Kli-Max Slide werkt hetzelfde als de standaard Kli-Max, maar kan 'schuiven' in het profiel. Hierdoor komt hij bij rek en krimp van het profiel toch recht op het omkeerwiel aan zonder spanning op de aandrijving. Het aanbrengen van dilatatie-assen in het profiel bij de eindvakken is hiermee overbodig geworden. Dit bespaart tijd en geld.

De Kli-Max Slide voorkomt zo spanning in schermaandrijving, is onderhoudsarm en verkort de installatietijd omdat dilatatie-assen nu overbodig zijn. Met z'n 3, 6 of 9 kilo weerstand vangt de Kli-Max moeiteloos de rek en krimp van de kas op door overal te zorgen voor een stevige afdichting van het scherm.De Kli-Max is er in verschillende varianten. Zo is er de standaard Kli-Max, de Kli-Max voor de XL-Driveline (met geanodiseerde aluminium buis), de Kli-Max voor bevestiging aan Buis 19 en de nieuw ontwikkelde Kli-Max Slide.

Wilt u meer weten? Bel ons op: 0174 21 22 23 of mail naar info@valksystemen.nl.

 

 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.