Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jacqueline Boerma, Boerma Instituut;

Grote herfsthoed van bloemen op Fleuramour

Van 25 t/m 28 september j.l. werd in het Belgische Bielzen de bloemententoonstelling Fleuramour voor het 20e jaar op rij georganiseerd. (Klik hier voor eerder bericht). In de landgoedcommanderij heeft het Boerma Instituut International Floral Design School Holland hiervoor een van de kamers aangekleed met een feestelijke hoed in warme herfsttinten.


foto's: Jacqueline Boerma

Jacqueline Boerma: "Wij decoreren al een aantal jaren een kamer in het kasteel. De hoed en de aankleding van de kamer heb ik ontworpen en aangekleed met cursisten van de Vervolg vakopleiding en onze Dutch Floral Design club. Sinds 1997 bezoeken wij FleurAmour al met onze cursisten van de internationale vakopleiding - en met mensen van buiten onze opleidingen, die ook graag de bloemenpracht willen bekijken.
foto's: Jacqueline Boerma

Op vrijdag is er traditioneel de zogenaamde ‘Hoedjesdag’. De meeste bezoekers dragen dan een zelfgemaakte florale hoed en vandaar dat dit een terugkerend thema is in de ontwerpen.

Voor meer informatie:
Jacqueline Boerma
Boerma Instituut
E: jacqueline@boerma.nl
facebook.com/boerma.instituut


Publicatiedatum: