Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Iperen introduceert nieuw ijzerchelaat

Toeleverancier Van Iperen B.V. introduceert het ijzerchelaat Fervent Duathlon, een middel dat geschikt is voor vollegrond-, pot- en substraatteelten. Van Iperen heeft dit product ontwikkeld als antwoord op het wegvallen van Bolikel.


 
Volgens productmanager Gert-Jan Dillo van Van Iperen zorgt de samenstelling van het product voor een effectieve werking: “De combinatie van EDDHA- en HBED-chelaten maakt Fervent Duathlon tot een bijzonder effectief product. De EDDHA-chelaten zorgen voor een snelle aanvangswerking voor de plant. Daarnaast zorgen de HBED-chelaten voor een langdurige beschikbaarheid in het wortelmilieu.” Daarnaast zitten er volgens Dillo nog een aantal andere voordelen aan het product. “Het ijzer is uitstekend opneembaar, ook bij een hoge pH. Bovendien is Fervent Duathlon volledig oplosbaar en laat het minimaal residu achter in de meststoffenbak.”

Het product is verkrijgbaar in 5 kg verpakkingen.

Voor meer informatie:
Van Iperen
T: +31 (0)186 57 88 48
www.iperen.com
Publicatiedatum: