Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage: TBR Gorinchem 2016

Tholen - De Tuinbouw Relatiedagen, dat vanaf volgend jaar verder zal gaan onder de naam HortiContact Gorinchem, trok dit jaar 16.650 bezoekers. Dat waren er iets minder dan vorig jaar. Maar, zo leken zowel de beursorganisatie als standhouders het eens te zijn, het bezoek wordt met het jaar gerichter. Het aantal standhouders - ruim 400 - is vergelijkbaar met voorgaande jaren en daarmee is de beurs onveranderd een van de hoogtepunt in en voor tuinbouwend Nederland.

Klik hier voor onze uitgebreide fotoreportage

Het is in Gorinchem duidelijk zichtbaar dat de tuinbouwbeurzen een ontwikkeling doormaken. Verschillende internationaal ondernemende tuinbouwtoeleveranciers - met name kassenbouwers - kiezen ervoor om zich wel op de Fruit Logistica in Berlijn, maar niet meer in Gorinchem te presenteren. Ook het aantal telerscoöperaties en afzetverenigingen met een stand is de afgelopen jaren teruggelopen. Toch blijft het aantal standhouders redelijk constant. De groei komt vooral uit de hoek van de dienstverlening. Adviseurs op gebied van energie, communicatie en bedrijfsvoering maken hun opmars in de tuinbouw.


Edwin van Dop en Willem v/d Berg van Schreurs, staande voor de altijd weer indrukwekkende gerbera-wand.


Everard de Bruin, Jan de Bruin en Ted Verbraeken van De Bruin Plantpot. Het bedrijf had verschillende noviteiten te melden, waaronder een pot met ventiel en extra waterbuffer, uitermate geschikt voor transport (op de voorgrond).


Jan Dons en Roderick van de Weg van Green Products


Herman van der Jagt van Hans van der Poel, hier bij de semi-automatische leliepotmachine. Hiermee kunnen 2 man in een uur 6200 bollen potten.


Klik hier voor onze uitgebreide fotoreportage