Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winnaar drone verloting IPM Van Krimpen bekend

Ruim 20 jaar heeft Van Krimpen op de IPM geëxposeerd in hal 12. Maar dit jaar zijn we verhuisd naar de compleet vernieuwde en gemoderniseerde hal 9. Om op ludieke wijze aandacht te vragen voor deze verhuizing hebben wij op de IPM een verloting van een semiprofessionele drone georganiseerd. Bezoekers van onze nieuwe stand in hal 9 konden een kaartje invullen en deze in de drone doos achterlaten.



Een week na de IPM heeft Ruud van Buggenum, één van onze twee directeuren, in het bijzijn van het hele verkoopteam een kaart getrokken uit de ruim 200 ingeleverde kaartjes.

De winnaar is onze Noord-Duitse klant, kwekerij D. Heinje Pflanzen-Handel GmbH & CoKG uit Jeddeloh.
 
Vorige week heeft onze Duitse vertegenwoordiger Gerwin Gebben eigenaar Sebastian Heinje verrast en hem de drone overhandigd. We hopen dat de drone, een DJI Phantom 3S, hem mooie beelden gaat opleveren.



Wij zijn blij dat we met deze leuke actie aandacht hebben kunnen vestigen op onze verhuizing en we danken uiteraard alle bezoekers en deelnemers.

We zijn erg tevreden over onze nieuwe plaats op de IPM, dus ook volgend jaar zal Van Krimpen weer te vinden zijn in hal 9.

Voor meer informatie:
Van Krimpen
Jorg Swagemakers
T: +31 (0)165 319614
M: +31 (0)6 573 13 610
info@krimpen.nl
www.krimpen.nl
Publicatiedatum: