Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interim projectmanager

Ronald Jansen, Ervaren Projectmanager biedt zich nu aan als Interim Projectmanager

Ronald Jansen, een doorgewinterde projectmanager met meer dan 30 jaar ervaring in de AGF-sector, heeft zich beschikbaar gesteld als interim projectmanager. De afgelopen tijd zijn er veel AGF-bedrijven (maar ook bedrijven uit andere sectoren) die vragen om aanpassingen in de processen door innovatie en de komst van AI. Vaak is er echter geen tijd voor de verantwoordelijke van die processen binnen het bedrijf om dit er even bij te doen. Daarom biedt Ronald, met zijn bewezen staat van dienst in het leiden van complexe projecten en diepgaande kennis van operationeel, logistiek en supply chain management, zijn expertise aan om te kijken naar implementatie- of veranderingsmogelijkheden. Hij is een waardevolle aanwinst voor organisaties die tijdelijke ondersteuning nodig hebben in de AGF en glastuinbouw sector.


Over Ronald Jansen:

Ronald Jansen heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd in AGF-bedrijven/ coöperaties en glastuinbouw. Zijn expertise omvat niet alleen operationeel logistiek management, maar ook de succesvolle implementatie van standaardisatie- en automatiseringsprojecten, zoals GS1 en ERP/ kwaliteits-systemen. Hij begrijpt de dynamiek van de branche en heeft een uitgebreid netwerk van professionals binnen zijn vakgebied.

Wat Ronald Jansen te bieden heeft:

1. Projectmanagement: Als interim projectmanager heeft Ronald Jansen talloze projecten tot een succesvol einde gebracht. Of het nu gaat om het optimaliseren van logistieke processen, het verbeteren van supply chain planning of het stroomlijnen van bedrijfsactiviteiten, hij staat klaar om organisaties te ondersteunen.

2. Ervaring in Diverse Omgevingen: Ronald heeft zowel ervaring in distributie- als productieomgevingen. Hij begrijpt de unieke uitdagingen en vereisten van beide sectoren en kan flexibel schakelen tussen verschillende contexten.

3. Netwerk en Matchmaking: Ronald heeft een scherp oog voor het verbinden van de juiste professionals met de juiste opdrachtgevers. Zijn uitgebreide netwerk van experts in de AGF-sector stelt hem in staat om snel de perfecte match te vinden.

4. Resultaatgerichtheid: Ronald Jansen gaat voor concrete resultaten. Hij begrijpt dat tijd en budget cruciaal zijn in elk project en zorgt ervoor dat doelstellingen worden behaald.


Contact opnemen met Ronald Jansen:

Organisaties die behoefte hebben aan een ervaren interim projectmanager kunnen contact opnemen met Ronald Jansen via e-mail op ronald_jansen@ziggo.nl of telefonisch via 0651425970. Hij kijkt ernaar uit om samen te werken aan succesvolle projecten in de AGF-sector en of glastuinbouw.