Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

M-Grow gaat OptiPlug ondersteunen bij de export van paperpots

OptiPlug en M-grow gaan samen de verkoop van paperpots in het buitenland verder uitbreiden en professionaliseren. Er lopen al een aantal grote testen met automatisch planten met paperpots in de akkerbouw. Automatisering is een noodzakelijke oplossing die de krapte op de arbeidsmarkt mede kan opvangen. OptiPlug gaat samen met John van de Maarel, eigenaar M-Grow, de bekendheid en het marktaandeel van OptiPlug buiten Nederland vergroten.

Rico Scheffers, OptiPlug: "Onze ambitie ligt niet alleen in het uitbreiden van aantallen, maar vooral ook in nieuwe productgroepen en de verruiming van productieseizoenen. De start van M-Grow komt voor ons precies op het juiste moment." John van de Maarel, M-Grow: "Vanaf 1 juli gaan we samen aan de slag met deze uitdaging. Met de kennis over pluggen die ik heb opgebouwd in de afgelopen jaren en het netwerk van M-Grow en OptiPlug samen, kunnen we klanten nationaal én internationaal van dienst zijn."

Voor meer informatie:

Rico Scheffers:
+31 653330200
[email protected]


John van der Maarel
+31 683440315
[email protected]

Publicatiedatum: