Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horticoop verkoopt Horticoop Scandinavia

Investeringscoöperatie Horticoop verkoopt haar belang in Horticoop Scandinavia. Henrik Jørgensen, de huidige algemeen directeur van Horticoop Scandinavia, die al een deel van de aandelen bezit, neemt de aandelen over. Door de verkoop van Horticoop Scandinavia zegt Horticoop zich beter te kunnen focussen 'op innovaties die bijdragen aan een duurzame toekomst voor de tuinbouwsector.'

"Als investeringscoöperatie investeert Horticoop in bedrijven die innovatieve oplossingen ontwikkelen voor problemen in de tuinbouwsector. Als onderdeel van deze strategie voegen we nieuwe bedrijven toe aan onze portefeuille en nemen we afscheid van bedrijven waarvan de kernactiviteiten niet langer aansluiten."

Eerder dit jaar werd onder meer ook de verkoop van substraatproducent Lensli gemeld. Ondertussen investeert Horticoop ook in nieuwe bedrijven, zoals Vivent, VitalFluid en Skytree.

Voor meer informatie:
Horticoop
[email protected]
www.horticoop.nl

Publicatiedatum: