Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Floramedia viert 100-jarig bestaan en ontvangt predicaat "Koninklijk"

Floramedia viert haar 100-jarig bestaan. Ter ere van deze mijlpaal heeft Zijne Majesteit de Koning het bedrijf het predicaat "Koninklijk" verleend. Dit prestigieuze predicaat is een erkenning van Floramedia's bijdrage aan de sector gedurende een eeuw.


Het team

Een eeuw van innovatie en toewijding
Sinds de oprichting in 1924 heeft FloraMedia zich ontwikkeld tot een internationale speler op het vlak van visuele communicatie en marketingoplossingen voor de tuinbouwsector. Het bedrijf levert een breed scala aan diensten, waaronder etiketten, verpakkingen, en digitale marketingoplossingen, die telers, retailers en tuincentra over de hele wereld helpen om hun producten op de best mogelijke manier te presenteren.

Predicaat Koninklijk
"Wij zijn buitengewoon vereerd en trots om deze Koninklijke erkenning te ontvangen," zegt Chris Roggeband, CEO van Floramedia. "Dit predicaat is een erkenning van het harde werk en de toewijding van al onze medewerkers, zowel in het verleden als in het heden. Het motiveert ons om onze bijdrage aan de sector en de maatschappij in de komende jaren voort te zetten en te versterken."


Directeur Chris Roggeband en burgemeester Zaanstreek Jan Hamming

Feestelijke Ceremonie
De officiƫle uitreiking van het predicaat vond plaats op woensdag 5 juni 2024 tijdens een feestelijke ceremonie op het hoofdkantoor van Floramedia in Westzaan. De burgemeester van de Zaanstreek, de heer Jan Hamming, onthulde de plaquette en feliciteerde het bedrijf met deze bijzondere erkenning. De ceremonie werd bijgewoond door medewerkers en andere genodigden, die gezamenlijk het glas hieven op deze historische mijlpaal.

Voor meer informatie:
Floramedia BV
https://floramedia.nl/

Publicatiedatum: