Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zon inzetten voor warmte en elektriciteit voor kas

Next Source en LTO Ledenvoordeel zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van zonne-energie voor glastuinders en de veehouderij. De samenwerking omvat zonnewarmtesystemen voor het verwarmen van water en gebouwen, en zonnepanelen voor de opwekking van groene stroom.

Glastuinbouwbedrijven kunnen met behulp van zonnecollectoren en zonnepanelen hun energiekosten aanzienlijk verlagen en bijdragen aan een groenere wereld. Next Source biedt maatwerkoplossingen voor glastuinders, inclusief de integratie van zonnepanelen in kasconstructies.

Leden van LTO Ledenvoordeel profiteren van exclusieve kortingen en diensten die hen helpen hun energiekosten te verlagen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Het voordeel uit deze samenwerking biedt 5% korting op aanschaf van zonnecollectoren, zonne- of PVT-panelen.

Afgestemd op individuele situatie
LTO Ledenvoordeel hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering van haar leden. Jacco Freriksen, Portfoliomanager LTO Ledenvoordeel: "Next Source komt persoonlijk langs om de specifieke behoeften van uw bedrijf te evalueren en een zorgvuldige berekening te maken van de mogelijke energiebesparingen. Dit advies is volledig afgestemd op de individuele situatie van elke ondernemer, waardoor u precies weet wat u kunt verwachten en u geen onverwachte kosten heeft."

Steven Triep, directeur Next Source haakt hier op in: "Van ontwerp tot installatie, Next Source biedt volledige begeleiding bij de realisatie van zonne-energieprojecten. Dit omvat het leveren van zonnecollectoren, PVT-panelen, zonnepanelen, batterijsystemen en solar carports, evenals de benodigde technische ondersteuning en subsidieaanvragen. Wij nemen alle zorgen uit handen, zodat LTO-leden zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten."

Bron: LTO Ledenvoordeel

Voor meer informatie:
Next Source
[email protected]
www.nextsource.nl

Publicatiedatum: