Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jacques Buith nieuwe voorzitter Raad van Bestuur Flynth

Jacques Buith start per 1 september als nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur bij Flynth. Hij volgt daarmee Bas Hidding op, die na een bestuursperiode van 8 jaar afscheid neemt van Flynth.

Jacques Buith heeft een carrière doorlopen bij Deloitte, en heeft daar 33 jaar zowel binnen de audit- als adviespraktijk gewerkt in leidinggevende functies. In de afgelopen jaren gaf hij leiding aan het VN-accountteam dat alle VN-organisaties bedient. Daarnaast was hij vanaf 2021 Sustainability/ESG partner.

Kees van Dijkhuizen, voorzitter raad van commissarissen Flynth: "We zijn van oordeel in Jacques Buith een uitstekende kandidaat te hebben gevonden, die goed past binnen het profiel en bij de taken die van de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur verwacht worden. In zijn vorige functies heeft hij verscheidene leidinggevende rollen vervuld en hiermee bewezen resultaten behaald."

Jacques Buith: "Ik kijk er enorm naar uit om te starten in mijn nieuwe functie bij Flynth en alle medewerkers te ontmoeten. Het landelijke netwerk van specialisten, de focus op het mkb en de klanten uit verschillende sectoren spreken mij enorm aan. Want het mkb in Nederland kan impact maken als het gaat om wereldwijde uitdagingen rondom duurzaamheid en brede welvaart."

Voor meer informatie:
Flynth
Tel: +31 (0)88 2367777
[email protected]
www.flynth.nl

Publicatiedatum: