Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

John Schoeber start eigen bedrijf Green Roots Consultancy & Coaching

Na bijna 35 jaar werkzaam te zijn geweest in de Agri&Food en Seedsector start John Schoeber zijn eigen bedrijf Green Roots Consultancy & Coaching.


Foto: Smile Media

Ooit gestart als zelfstandig ondernemer, heeft John de afgelopen 20 jaar gewerkt voor verschillende nationaal en internationale opererende groenteveredelingsbedrijven. Via Green Roots Consultancy & Coaching biedt Schoeber nu zijn diensten aan als interim professional voor bedrijven binnen de agrarische sector en aanverwante industrieën, met als doel om bedrijven te ondersteunen in tijden van verandering, groei of specifieke projectbehoeften.

"Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en passie voor de agrarische sector verder te verspreiden en bedrijven te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen," zegt John. "Met Green Roots Consultancy & Coaching wil ik een verschil maken en bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de sector én de mensen die erin werken."

Voor meer informatie:
John Schoeber
Green Roots Consultancy & Coaching
[email protected]
www.green-roots.nl

Publicatiedatum: