Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AltaNova Sales splitst op in HD Plants en AltaNova

Per 1 juli zal AltaNova Sales zich opsplitsen in twee aparte bedrijven: HD Plants en AltaNova. Na een overgangsperiode met de nodige voorbereidingen, zijn beide bedrijven klaar voor hun individuele toekomst.

Nieuwe fase breekt aan
Na de aankondiging van de splitsing in september 2023, is het nu zover: per 1 juli zal AltaNova Sales worden opgedeeld in twee losse bedrijven, namelijk HD Plants en AltaNova. Het samenwerkingsverband dat sinds 2017 bestond, heeft beide bedrijven veel bekendheid en groei gebracht. In goed overleg met elkaar is besloten dat beide bedrijven individueel verder gaan, omdat dit beter aansluit bij de ambities.

HD Plants
Anton en Geert-Jan Hoogendoorn blijven zich op hun kwekerij aan de Weteringsweg in Luttelgeest focussen op een breed assortiment aan kleurrijke seizoensproducten. Deze zullen zij op de markt brengen onder de nieuwe bedrijfsnaam HD Plants, met bijpassende nieuwe huisstijl en verpakking.

AltaNova
Gebr. Hoogendoorn, onder leiding van Harm en Reinier Hoogendoorn, blijft opereren onder de naam en herkenbare uitstraling van AltaNova. Op hun kwekerijen in Moerkapelle, Luttelgeest (Bloemenweg), Zevenhuizen en Bleiswijk telen zij een breed assortiment in zowel vaste tuinplanten als seizoensproducten. Ook hebben zij een kwekerij in Portugal, die een aanzienlijke rol speelt in de verdere expansie van het bedrijf.

Veranderingen
Nu deze belangrijke verandering aanstaande is, is het belangrijk dat de klanten van AltaNova Sales de nieuwe veilingnummers van beide bedrijven per 1 juli toepassen. De huidige Floriday koppelingen dienen gewijzigd te worden om het aanbod en orderproces van de producten van beide bedrijven goed te kunnen vervolgen.

HD Plants is per 1 juli actief onder het nieuwe nummer 26017 en AltaNova onder het nieuwe nummer 24044. Klanten en relaties zullen hier uiteraard ook een mail over ontvangen.

Voor meer informatie:
Alta Nova
www.altanova.nl

HD Plants
www.hdplants.nl

Publicatiedatum: