Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal FloraHolland selecteert Telindus voor beheer IT-netwerk

Van glasvezel tot access points, het complete beheer van het netwerk komt in handen van Telindus. Samen met Royal FloraHolland hebben zij onlangs hun handtekening gezet onder een contract, waarmee strategisch IT-partner Telindus het complete netwerkbeheer overneemt. Met deze overeenkomst wordt de samenwerking tussen Telindus en Royal FloraHolland wereldwijd verder uitgebreid.

Na een jarenlange samenwerking - meer dan 25 jaar - in de vorm van project- en onderhoudswerkzaamheden, krijgt Telindus nu ook de verantwoordelijkheid voor het beheer van het IT-netwerk. Een netwerk dat voor de dienstverlening van Royal FloraHolland aan haar kwekers, kopers en partners van groot belang is.

Martijn Krull, Manager ICT Generic Infrastructure Platforms bij Royal FloraHolland, geeft aan dat niet alleen medewerkers van het veilingbedrijf afhankelijk zijn van het netwerk. "We verwerken dagelijks meer dan 100.000 transacties waarbij ongeveer 23.000 verschillende soorten bloemen en planten verhandeld worden. We faciliteren dit als coƶperatie onder andere voor onze ruim 4.500 kwekers die aanvoeren. Daarbij beschikken we over zo'n 160 equipment rooms en zorgen we voor een WiFi-dekking voor een gebied van een miljoen vierkante meter, wat mogelijk wordt gemaakt door ongeveer 1.400 routers en switches in de LAN/WAN-omgeving. Van een stabiel, performant en beveiligd IT-netwerk profiteren dus niet alleen onze eigen medewerkers, maar ook onze kwekers, kopers en partners. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst, wanneer het aantal transacties toeneemt en de digitale transformatie verder vorm krijgt. We kijken ernaar uit om samen met strategisch partner Telindus dit netwerk van de toekomst verder vorm en inhoud te geven."

Meer informatie is te vinden op:
www.royalfloraholland.com

Publicatiedatum: