Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Floritec bouwt veredelingslocatie in Colombia

Veredelaar Floritec kondigt de bouw aan van een nieuwe veredelingslocatie in Colombia. Deze aankondiging volgt op de succesvolle lancering van de faciliteit in Honselersdijk in 2023.

Sterke groei
De uitbreiding van Floritec in Colombia weerspiegelt haar sterke groei op de Zuid-Amerikaanse markt. Algemeen directeur Jeroen Ravensbergen: "Floritec maakt een stormachtige ontwikkeling door in Colombia. Als onderdeel van onze strategie streven we naar verdere groei en professionalisering. Dat vereist nu eigen speciaal ontwikkelde faciliteiten".

Floritec is sinds 2009 actief op de Colombiaanse markt en heeft sindsdien gebruik gemaakt van de faciliteiten van Capiro om haar veredelingswerkzaamheden uit te voeren. Dit heeft geleid tot een solide partnerschip. Daarom wordt de nieuwe locatie nu in nauw overleg met Capiro ontwikkeld, waarbij expertise en middelen worden gecombineerd om een toonaangevende veredelingslocatie te creƫren.

6000 m2
De nieuwe locatie bevindt zich in Rionegro, Antioquia. De omvang is 6000 m2. De werkzaamheden zijn inmiddels gestart en de verwachting is dat de faciliteiten eind 2024 operationeel zijn.

Voor meer informatie:
Floritec B.V.
Middel Broekweg 84b
2675 KE Honselersdijk
[email protected]
www.floritec.eu

Publicatiedatum: