Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veiling Rhein-Maas groeit met 10.000 m2 op locatie Herongen

Veiling Rhein-Maas legt de basis voor verdere groei door de overname van de momenteel ongebruikte hal N op het bedrijfsterrein in Straelen-Herongen. "Na de ingebruikname van het nieuwe LMC in gebouw T is de overname van hal N voor ons de volgende belangrijke stap in het kader van ons strategisch project 'Standort 2025'. Met dit project willen we onze marktplaats aantrekkelijk positioneren voor de toekomst", benadrukken Günther Esser en Cees Hoekstra, Managing Directors van Veiling Rhein-Maas.

Hal N zal Veiling Rhein-Maas ongeveer 10.000 vierkante meter extra haloppervlakte opleveren, die - in tegenstelling tot nieuwbouw - op korte termijn voor de veiling en door haar klanten in gebruik kan worden genomen. Na de zomer zullen onder andere de importafdeling en het Service Center aan de slag gaan in hal N. Vooraf zal de nieuw betrokken ruimte worden verbouwd om aan de eisen van de betreffende afdelingen te voldoen.

"Het is nu al duidelijk dat de toevoeging van hal N een welkome kettingreactie teweeg zal brengen in ons complex", zeggen Günther Esser en Cees Hoekstra. "Door de verhuizing komt er namelijk ruimte vrij in andere hallen die vervolgens voor nieuwe doeleinden kunnen worden gebruikt. Hierdoor nemen onze gebruiksmogelijkheden toe, zoals extra ruimte voor verdere groei van Veiling Rhein-Maas, onze klanten en onze aanvoerders. En dat is precies het doel van 'Standort 2025'!"

bron: Veiling Rhein Maas

Publicatiedatum: