Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

J&P ten Have introduceert slimme horloges op de werkvloer

Dit voorjaar is J&P ten Have op haar twee locaties aan de slag gegaan me de OPUSWatch. OPUSWatch maakt het mogelijk om met één druk op de knop arbeidshandelingen vast te leggen waardoor er een beter inzicht in de kostprijs ontstaat.

"Wij waren al enige tijd op zoek naar een systeem om de arbeid makkelijker te kunnen registreren", vertelt Gerard van Deventer, een van de eigenaren bij J&P Ten Have. "Een vereiste van ons was dat het echt makkelijk moest zijn en dat medewerkers niet naar terminals hoeven lopen. Bij toeval kwamen wij in aanraking met OPUSWatch, die op dat moment nog vooral in de snijbloemen actief waren."

Na een testperiode heeft OPUSWatch de smartwatch applicatie OPUSEasy gevalideerd en daarna zijn beide locaties aan de Kreekrug en Herenwerf voorzien van het systeem. Elke medewerker kan nu eenvoudig informatie vastleggen.

Ondertussen lopen er ook gesprekken met andere potplantentelers om een beter inzicht te krijgen in de kosten van het order-klaar maken, zo vertelt Stefan Persoon van OPUS Solutions.De smartwatch van OPUS zou zich ook perfect lenen om beknopte orderinformatie te presenteren aan de medewerkers en tegelijk de kosten van een order in beeld te brengen.

Voor meer informatie:
OPUSWatch
Stefan Persoon
Tel.: +31 6 47366020
[email protected]
opuswatch.nl