Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FloriWorld wordt FloriWorld Trade & Event Center

Het FloriWorld gebouw op het terrein van Royal FloraHolland in Aalsmeer wordt omgetoverd tot een FloriWorld Trade & Event Center, zo meldt de Meerbode. Een tweetal partijen, te weten Nes Vastgoed en een vooralsnog niet bij naam genoemde 'vooraanstaande partner uit de home deco business in de sierteeltsector', gaan het gebouw een metamorfose geven, met daarin plaats voor exporuimte en horeca.

FloriWorld werd in 2020 geopend, maar ging drie jaar later alweer failliet. Toch geeft het vastgoedbedrijf aan er wel vertrouwen in te hebben dat het met een iets andere insteek beter zal gaan. "Wij zijn verheugd om het FloriWorld Trade & Event Center tot leven te brengen op deze iconische locatie", zo laat het bedrijf optekenen. "Dit project belooft een opwindende ontmoetingsplaats te worden voor professionals uit de sierteeltindustrie en de home deco sector, waar idee├źn worden uitgewisseld, relaties worden opgebouwd en producten rechtstreeks bij de importeur kunnen worden ingekocht."