Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LumiRay, de nieuwe gezamenlijke onderneming van Lumiforte en Ruixue Global

Lumiforte is actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van schaduwcoatings en reinigingsproducten voor glastuinbouw, sportlijnmarkering en andere functionele coatings voor de land- en tuinbouwsector. Ruixue Global is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van slimme kassen en de handel van bloemzaailingen, land- en tuinbouwproducten en coatingproducten. Op 1 mei bundelden beide bedrijven hun krachten in het nieuwe bedrijf LumiRay Beijing door de ondertekening van de aandeelhoudersovereenkomst van de gezamenlijke onderneming.


Op de foto van links naar rechts: Dr. R.Q. Huang (President Rui Xue Global) en Guido Janssen (CEO Lumiforte) (beiden zittend); mevrouw Zi Ying Huang, mevrouw Xue Ping Huang (beiden Rui Xue Global), Niels de Groot (CFO Lumiforte) en Barry Zuidgeest (CCO Lumiforte).

20 jaar samenwerking
De samenwerking tussen Rui Xue Global en Lumiforte gaat meer dan 20 jaar terug. Na zo'n lange tijd als partners te hebben samengewerkt, zijn de bedrijven vorig jaar overeengekomen hun krachten te bundelen en een gezamenlijk bedrijf op te richten in Beijing voor de teelt, marketing en afzet van slimme coatings in de tuinbouw, land- en tuinbouw, lijnmarkering en de industriële sector voor klanten in de Aziatische regio.

Het nieuwe bedrijf heeft de heer Fulco Wijdooge benoemd tot algemeen directeur en mevrouw Zi Ying Huang tot plaatsvervangend algemeen directeur van LumiRay. Fulco heeft een lange ervaring in zowel de tuinbouw- als de landbouwsector in China Azië.

Zi Ying studeerde levensmiddelentechnologie aan de Wageningen Universiteit en werkte in verschillende marketing- en projectmanagementfuncties voordat ze vorig jaar in dienst trad bij haar familiebedrijf Ruixue Global.

Door samen te werken zal LumiRay slimme coatingoplossingen bieden aan telers in Azië voor duurzame teelt van voedsel. De toenemende vraag naar lokale teelt in relatie tot klimaatverandering bewijst de noodzaak van de coatingtechnologie van Lumiforte in China en de omringende landen. Met de lokale expertise van Ruixue in de distributie van tuinbouwproducten in China, is het nieuwe bedrijf klaar om verder uit te breiden in Azië.

LumiRay zal aanwezig zijn met hun stand tijdens Hortiflor Expo 23-25 mei in Beijing, China op W1-A050.

Voor meer informatie:
LumiRay
[email protected]
www.lumiforte.com

Publicatiedatum: