Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ledgnd verkast naar Stoomloggerweg 6c in Vlaardingen

Ledgnd, de merkonafhankelijke led-adviseur voor de glastuinbouw, is verhuisd. De oude locatie in Capelle aan den IJssel werd te klein voor het bedrijf. Ledgnd nam daarom afgelopen week zijn intrek in een nieuw en groter kantoor in Vlaardingen, waar het bedrijf zich de komende jaren verder kan ontwikkelen.

Met meer dan 250 projecten in binnen- en buitenland sinds de oprichting in 2019 is Ledgnd in korte tijd uitgegroeid tot een serieus adviesbureau voor de glastuinbouw. Het bedrijf verwacht dit jaar verder uit te breiden. Daardoor werd het hoog tijd om op zoek te gaan naar een nieuw kantoor, dat nu dus is gevonden in Vlaardingen.

Advies
Ledgnd begon aanvankelijk met het adviseren van telers bij de overgang van traditionele verlichting naar LED-verlichting. Inmiddels is het dienstenpakket flink uitgebreid. Ledgnd voorziet tuinbouwondernemers van lichtplannen, begeleidt hen bij de aankoop van LED en ondersteunt bij de aanvraag van subsidies. Daarnaast ontwikkelde het bedrijf een eigen softwareportaal onder de naam MyLedgnd. Met MyLedgnd wordt data uit de kas op een praktische en eenvoudige manier geïntegreerd en inzichtelijk gemaakt. Zo kunnen telers precies zien hoe het met de verschillende klimaatfactoren is gesteld en welke invloed deze hebben op het gewas. Telers zitten daarbij zelf aan de knoppen om de teeltstrategie te optimaliseren en zien direct het effect daarvan terug.

Ontwikkeling en uitbreiding
Ledgnd is actief bezig met het verder uitbouwen van het diensten- en productportfolio. Er wordt vol ingezet op de doorontwikkeling van MyLedgnd, waarbij innovatie en praktische toepassing van data vooropstaan. Deze expansie gaat gepaard met een groei van het team, op de nieuwe locatie in Vlaardingen heeft Ledgnd vooralsnog alle ruimte om de komende jaren verder door te groeien.


Het nieuwe pand in Vlaardingen: Stoomloggerweg 6c

Voor meer informatie:
Ledgnd:
Tel: +31 (0)174 35 17 00
[email protected]
www.ledgnd.com

Publicatiedatum: