Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Europese Commissie bezoekt KP Holland

Op maandag 13 mei heeft de Europese Commissie een bezoek gebracht aan KP Holland om aandacht te besteden aan de aansluiting op geothermieproject Trias. Kabinetslid Daniƫl Mes, van het team van Eurocommissaris voor Klimaatactie Wopke Hoekstra, kreeg in het bezoek een inkijkje in de bijdrage die geothermie levert aan het verduurzamen van de glastuinbouw.


De delegatie van de Europese Commissie bij het bezoek aan KP Holland

Leo de Vries, Algemeen Directeur KP Holland over het bezoek: "Als jarenlange deelnemer van het Trias aardwarmtenetwerk zet KP Holland graag zijn deuren open voor dit soort vraagstukken. Daarom waren wij zeer vereerd om de delegatie te mogen ontvangen en ze alles te vertellen en te laten zien over de duurzaamheidsstappen die wij als bedrijf en als sierteeltsector maken. Een inspirerend bezoek met perspectief voor een duurzame toekomst voor de glastuinbouw!"

KP Holland is sinds 2019 aangesloten op het Trias aardwarmtenetwerk, zodat ze kassen kunnen verwarmen en planten kunnen belichten met zo min mogelijk impact op het milieu. De aansluiting op het Trias aardwarmtenetwerk is hierin een belangrijke pijler voor KP Holland.

Voor meer informatie:
KP Holland
0174 623 666
www.kpholland.nl
[email protected]

Publicatiedatum: