Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Mister Madiba' geeft het stokje door

Dinsdag 21 mei veilen John en Linda van de Westeringh hun laatste Madiba santini. De kweker stopt met de productie, het kassencomplex in het Betuwse Varik wordt omgebouwd naar een luxe caravanstelling.

Kees de Jongh en Maurice van Tuijl (Monnikenwaard) zetten Madiba voort samen met Van Van Helvoort Company, die bij deze toetreedt tot de groep.

De totale dagomzet op de klok op 21 mei wordt geschonken aan het goede doel 'Stichting Sengerema'. Sengerema wordt gesteund door Dekker Chrysanten en de Madiba telers en biedt jongeren in Tanzania de kans om een eigen onderneming op te starten.


v.l.n.r. Gerben van der Vlist; Sales Madiba collectief, Bas van Mourik; Van Helvoort Company, John van de Westeringh; Westeringh Flowers, Maurice van Tuijl; Bloemenkwekerij Monnikenwaard, Kees de Jongh: Bloemenkwekerij Kees de Jongh, Lianne van Londen: Sales Van Helvoort Company

Voor meer informatie:
Madiba Flower Power

[email protected]
+31 (0)6 330 261 44

Publicatiedatum: