Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FloraBatch timmert aan de weg met teeltmanagement systeem

FloraBatch is een teeltmanagement systeem dat kwekers ondersteunt in alle fasen van hun teeltproces, van planning tot verkoop. Het platform, dat vijf jaar geleden op de markt kwam en inmiddels een grote naamsbekendheid heeft opgebouwd, omvat verschillende functies zoals:

  • Planning: gebruikers kunnen hun teeltactiviteiten plannen.
  • Voorraadbeheer: beheert zowel inkomende zaden en plantmateriaal als eindproducten die klaar zijn voor verkoop.
  • Registratie: biedt gedetailleerde registratie van alle teeltactiviteiten, wat helpt bij het naleven van kwaliteitsstandaarden en certificeringseisen.

FloraBatch onderscheidt zich door de integratie van geavanceerde technologieƫn met gebruiksvriendelijkheid, wat essentieel is voor moderne kwekers die tijd willen besparen en fouten willen minimaliseren. Met de mobiele app kunnen gebruikers met een paar klikken essentiƫle gegevens over hun teelt vastleggen, zoals informatie over gewasbeschermingsmiddelen en de gezondheid van het gewas. Dit helpt niet alleen bij het behouden van nauwkeurige en actuele informatie, maar verbetert ook de traceerbaarheid en het beheer van de teeltcyclus.Het voordeel van FloraBatch ten opzichte van vergelijkbare systemen is naar eigen zeggen drieledig:

  • Flexibiliteit: FloraBatch is ontworpen om flexibel te zijn, aan te passen aan de specifieke behoeften van elk teeltbedrijf.
  • Vakbekwaamheid: het team achter FloraBatch brengt decennia van ervaring in de tuinbouwsector mee. Met oud-kwekers aan boord, begrijpt FloraBatch hoe het er in de tuin aan toe gaat en hoe een kweker het beste geholpen kan worden.
  • Kracht van eenvoud: bij FloraBatch begrijpt dat er altijd naar een balans gezocht moet worden. Kwekers willen zo veel mogelijk inzicht, maar wel een systeem dat makkelijk is in gebruik en weinig tijd kost. Het systeem is zo in te richten dat de juiste inspanning tot het juiste inzicht leidt.

Voor meer informatie:
FloraBatch
https://florabatch.nl/

Publicatiedatum: