Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jaime van Marrewijk, eigenaar van BM Roses:

"We doen proeven om meer te leren over de effecten van verschillende grondstoffen op de potrozen"

Sinds augustus 2023 levert BOL specialist in substraten het substraat voor de potrozen bij BM Roses. Er zijn sindsdien veel verschillende proeven opgezet. De proeven zijn gericht op het doormengen van meer circulaire grondstoffen in het substraat en er zijn proeven opgezet om te kijken hoe de kosten van het substraat kunnen worden gereduceerd. Uiteraard zonder kwaliteitsverlies van de potrozen.

"We doen proeven om meer te leren over de effecten van verschillende grondstoffen op de potrozen, uiteraard gaat niet alles in één keer goed, maar daar leer je juist van", vertelt Jaime van Marrewijk, eigenaar van BM Roses.

Bram van Paassen van BOL specialist in substraten geeft aan dat de proeven serieus worden genomen door beide partijen. "Ik kom hier om de twee à drie weken langs om de proeven te bekijken. Dit is de basis van een succesvolle samenwerking waarin je uiteindelijk positieve resultaten kunt boeken", vertelt Bram van Paassen.

BM Roses teelt zeven kleuren potrozen in de potmaten 10,5 centimeter en 12 centimeter en is één van de grotere potrozenkwekers binnen Europa. BOL specialist in substraten is een betrouwbare leverancier in potgrond en substraat. BOL is een familiebedrijf wat veel waarde hecht aan goede klantrelaties en een goede service.

Voor meer informatie:
BM Roses
Tel: (+31) 6 53 16 17 88
[email protected]
www.bmroses.nl

Publicatiedatum: