Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kwekers, assortiment en noviteiten schitteren op Klantendag Starflor

Tholen - In de veiling in Aalsmeer organiseert Starflor deze week een Meet & Greet voor kopers en kwekers, waarbij het het assortiment van de aangesloten producenten laat schitteren. Het bedrijf, dat verkoopondersteuning biedt, maar voor haar buitenlandse kwekers ook de handling verzorgt, heeft een groot en uniek assortiment bloemen in de etalage. De handel pikt dat steeds meer op, zo blijkt wel uit de grote belangstelling, en wordt er lekker gemaakt met de mooiste noviteiten.


Van links naar rechts: Maarten Stricker, Tim Stricker, Jan Doeve, Karel Stricker op de voorgrond, Roy Ouwens, Hugo van de Koppel, Pieter van den Berg en Laurens Hoogenboom.

De laatste maanden zijn er weer een aantal kwekers aangesloten bij het platform. "Sinds we zijn aangesloten is onze verkoop gegroeid", zo konden we meermaals optekenen, "Starflor is echt een etalage voor ons product."


Wolfgang en Petra Klümpen van kwekerij Klümpen Roses

We maakten gisteren een rondje door de presentatie en maakten een fotoreportage. Geïnteresseerden kunnen vandaag nog een kijkje nemen (men vindt Starflor op het parkeerdak aan de achterzijde, ingang Zwarteweg).


Rob de Boer van De Boer Calla samen met Marco van Schie van Van Vliet Flower Group

Voor meer informatie:
Starflor
Tel: +31 (0)85 1300 500
[email protected]
www.starflor.nl