Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flora Expo Astana in Kazachstan van start

Tholen - De Flora Expo Astana in Kazachstan is van start gegaan en mag rekenen op belangstelling van verschillende Nederlandse partijen als Dümmen Orange, Dekker Chrysanten en Deliflor (veredeling), OZ Hami (handel), Haakman Flowerbulbs (bollen), Decorum (label) en zelfs een enkele ambitieuze individuele kweker. Daarnaast is ook het u bekende Flower Circus weer aanwezig om de Nederlandse bloemen onder de aandacht te brengen.

Een andere Nederlander ter plaatste is Ed de Groot van 247flowers.online. We spraken hem eerder over de beurs en de ontwikkelingen op de lokale markt. De man is zo vriendelijk onderstaande impressie van de beursvloer met ons te delen.

De beurs duurt nog t/m komende vrijdag. Er staan zo'n 130 bedrijven, waaronder primair lokale en Russische partijen. Daarnaast dus ook de nodige Nederlanders, enkele afgevaardigden uit Afrika en Zuid-Amerika, en tot slot een handjevol bedrijven afkomstig van elders in de wereld.