Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Innogreen BV en Brimex BV gefuseerd

Per 1 april 2024 zijn Innogreen BV & Brimex BV gefuseerd. Vanaf dit moment valt Brimex BV onder de paraplu van Innogreen BV, dat gevestigd is in Werkendam. Dat meldt Ruud Snijders, algemeen directeur Innogreen, op LinkedIn.

Beide bedrijven speelden al langer met de gedachte van een mogelijk samengaan. "Als ondernemer in de duurzame sector is het verbreden van kennis en assortiment een enorme stap vooruit", weet Ruud. "Samen zijn we sterker en flexibeler, met meer slagkracht in innovatie voor de groene sector. Het is van belang voor de continuïteit van je bedrijf dat je groot genoeg bent om mee te kunnen blijven gaan met de ontwikkelingen in het vak. Kunnen sparren met medevennoten maakt hier een belangrijk onderdeel vanuit", aldus vennoot Boudewijn Zandee van Brimex.

Aantrekkelijke werkgever
Door de fusie wordt men naar eigen zeggen ook aantrekkelijker als werkgever. We zijn nog steeds niet te groot om ons persoonlijke, informele karakter te verliezen, maar wel groot genoeg om medewerkers mooie ontwikkelkansen te bieden."

Klik hier voor het gehele bericht.

Publicatiedatum: