Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Failliet TuineXtra Noordwijk veilt inboedel

Er zijn twee nieuwe ontwikkelingen te melden bij het faillissement van het tuincentrum TuineXtra begin 2024. Bollenstreek Omroep meldt dat het tuincentrum de overgebleven inventaris laat veilen. Daarnaast laat Omroep West weten dat de gemeente Nieuwkoop de grond van het failliete tuincentrum TuineXtra niet gaat kopen. De gemeente laat dat in een kort statement weten. Noordwijk had een voorkeursrecht bedongen op het perceel waarop het tuincentrum staat. Dat betekent dat de eigenaresse de grond eerst aan de gemeente te koop moest aanbieden. De gemeente wilde de drie hectare grond hebben om die plek in de toekomst mogelijk te gebruiken voor de aanleg van de nieuwe opstapplek voor de Beach Shuttle, de pendelbus die badgasten van en naar het strand brengt.

Er zijn meer dan 230 verschillende items van het tuincentrum die onder de hamer worden gebracht, waaronder planten, bedrijfsspullen, horeca-apparatuur, meubels en tuinhuizen. De veiling van het assortiment van TuineXtra is online.

Voor geïnteresseerden die willen bekijken wat er te koop is, is er op 9 april een kijkdag van 15:00 tot 16:00 uur bij het pand langs de Van Berckelweg 51 in Noordwijk. De online veiling is al begonnen en eindigt op dezelfde dag om 19:30 uur.

Bron: Omroep West & Bollenstreek Omroep

Publicatiedatum: