Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frans Timmermans leert innovatieve glastuinbouw kennen

Frans Timmermans, het PvdA-kopstuk dat zich onlangs in een lezing kritisch uitliet over de glastuinbouw, is op bezoek geweest in de glastuinbouw. Samen met Laura Bromet van GroenLinks was hij op uitnodiging van Rob Baan op bezoek bij Koppert Cress. Ook de Westlandse burgemeester Bouke Arends was erbij. De delegatie kreeg van Bart van Meurs namens Division Q te horen hoe innovatief de sector is. Op LinkedIn deelt Bart er foto's van.

"Wat doe je als iemand zich kritisch uitlaat over jouw sector? Dan kun je in de verdediging schieten en in de slachtofferrol kruipen... of... je nodigt zo iemand uit, laat zien wat je met volle overtuiging aan het doen bent en brengt op deze wijze wat nuance aan in de toch al zo gepolariseerde discussies", schrijft Bart erbij. Het kan op bijval rekenen van Jacco Vooijs van Glastuinbouw Westland. De belangenbehartiger nodigt nog veel meer ondernemers uit de sector uit politici en beleidsmakers eens op het eigen bedrijf uit te nodigen om hen van dichtbij te laten zien waar de sector allemaal mee bezig is.

Publicatiedatum: